Programma
Ontvangst & Registratie08:30 - 09:30
Tussen 08.30 en 09.30 uur ben je van harte welkom om je badge op te halen, te genieten van een kopje koffie of thee en alvast informeel kennis te maken met je collega’s.
Welkom dagvoorzitter09:30 - 10:00
Anja van Hout, hoofdredacteur van Accountancy Vanmorgen, is de dagvoorzitter van AV-Culinair.
Coronaschuldenproblematiek10:00 - 10:45
Jan Wietsma geeft je handvaten hoe je schuldeisers als de fiscus, het UWV en RVO meekrijgt bij een sanering van de schulden van jouw klant die tijdens of als gevolg van corona zijn ontstaan.
Tafelwissel10:45 - 11:00
Voorgerecht en tafelgesprek11:00 - 11:45
Ga in gesprek met je vakgenoten en geniet van een heerlijk voorgerecht.
Stand van zaken box 2 en box 311:45 - 12:30
De ontwikkelingen in box 2 en box 3 staan niet stil. Jeroen Knol staat vanuit zijn jarenlange ervaring als adviseur voor vermogenden en DGA’s stil bij de gevolgen en de fiscaal-juridische mogelijkheden en risico’s.
Tafelwissel12:30 - 12:45
Hoofdgerecht en tafelgesprek12:45 - 13:45
Laat je culinair verrassen door de chef en ga in gesprek met je vakgenoten.
Tijdens het hoofdgerecht serveren wij wijn (rood en wit) en water (plat en bruisend).
Hoe bouw je een succesvol team?13:45 - 14:15
Marinde van Loo gaat in op het bouwen van een succesvol team. Herken in welke ontwikkelfase het team waarin jij zit of leiding aan geeft zich bevindt. Tijdens haar sessie krijg je een idee waar je jouw team wel of niet mee verder helpt.
Tafelwissel14:15 - 14:30
De winst van online Personal Branding!14:30 - 15:15
De wereld verandert de afgelopen jaren continu en hiermee ook jouw werkplek en die van je klanten en opdrachtgevers. Het is dus een kunst om elkaar te ontmoeten en als dit plaatsvindt, is het ook veel vaker online en in video calls. Vandaar dat het steeds belangrijker wordt ook op de ‘digitale snelweg’ persoonlijk zichtbaar te zijn en het verschil te maken. Want iedereen Googelt en je hebt maar 1 keer de kans voor een goede eerste online indruk om je bezoeker en potentiële opdrachtgever of werkgever te overtuigen van jouw toegevoegde waarde.
Dessert en tafelgesprek15:15 - 16:00
Geniet van een heerlijk dessert en ga in gesprek met je vakgenoten en gastheer/vrouw.
Tijdens het dessert serveren wij wijn (rood en wit) en water (plat en bruisend).
Afsluiting van de dag16:00 -
Afsluiting van de dag en mogelijkheid door te praten in de foyer met een kop koffie/thee.